www.mrc.net.ua - Молодіжний Ресурсний Центр України при Українському незалежному Фонді інноваційного розвитку УНФІР на Шляху до ВОЛІ Русі - України
МРЦ стартова  | до обранного

Щопонеділка, 18.00, Відкрита робоча нарада МРЦ України, Заповни АНКЕТИ для УЧАСТІ в мережі МРЦ України!

ЯК ЗАРАЗ ЗАХИЩАЮТЬ ПРАВА ДІТЕЙ НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ?

автор: kogushka | Переглядів: 2170 | Прес центр
ЯК ЗАРАЗ ЗАХИЩАЮТЬ ПРАВА ДІТЕЙ НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ?
ХТО І ЯК БУДЕ ЗАХИЩАТИ ЇХ ЗАВТРА?

16 лютого 2010 г., у вівторок, об 11:00 у Дніпропетровському прес-клубі реформ відбудеться прес-конференція, присвячена правам дітей у Дніпропетровській області.

Мова піде про комплексну програму підтримки розвитку та самореалізації дітей та молоді, про порушення прав дітей органами влади та в начальних закладах.

Заяву «П’ять кроків вперед, три – назад» оголосить Микола Кожушко, голова Дніпропетровської обласної дитячої громадської організації «Допоможемо дітям».

Учасники конференції:

- Микола Кожушко - голова ДОДГО «Допоможемо дітям», член Міжнародного об’єднання дітей-сиріт СНД;

- Сергій Бобриков - голова правління міжнародного благодійного фонду «Євро турбота», керівник громадської організації «Народний фронт»;

- Олександр Юровських - заступник начальника комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю «ВОО СГОУ Народна рада» (м. Дніпропетровськ )

* * *

Захід відбудеться в конференц-залі Дніпропетровського прес-клубу реформ за адресою: вул. Комсомольська, 8, м. Дніпропетровськ (Будинок Журналістів).

Запрошуються журналісти усіх ЗМІ

МРЦ прес

Шановний відвідувач Ви зайшли на сайт, як не зареєстрований, ми радимо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм логіном.

Інші новини по темі:
Коментарі (0)  Друкувати
Информация

Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Приєднуйся !
Вконтакті Facebook Twitter Politiko Однокласники RSS 2.0 Форум Youtube
Календар
«    Март 2020    »
{sinkator}
Нас знаходять
{referer}
Тегі
14.04.12 вебинар Тактика поиска креативных решений на основе системного анализа. Курс: Интернет-шк, hand made, Європейський молодіжний фонд, абітурієнтам, арт-терапия, арт-цунами, бізнес, Використання інноваційних технологій в системі ЖКГ, виставки, гранти, Дискусійни клуб стажування англійська, журналістика, Запорожский, конкурси, конференції, конференція, круглі столи, мастер класс, можливості, молодих підпримців, молодь, МРЦ, наукове товариство студентів та аспірантів, орагни місцевого самоврядування.Кременець, Підвищення енергоефективності при експлуатації житлових будинків, Программа За підтримки ГО «Інститут міжнародної академічної і наукової співпраці»17.04.2012 - 21., развитие, семінари, Спілка Молодіжного самоврядуваня, Стипендії, студвей, студенти, студентського самоврядування, танец, Тернопіль, ТОМГО СМС, тренінг, Тренинг, фестиваль

Показать все теги
Допоможи молоді!
Внесок у проект!
Зробіть свій внесок у спільну справу розвитку молоді та молодіжної дії в Україні! Кожен внесок є важливим!
Голосування
Чи потрібен рейтинг молодіжних лідерів України?

Так
Ні
А вони є?
Байдуже
Новини друзів
ГУРТ запрошує на антикризовий вебінар «Громадянськ ...
У четвер, 2 квітня 2020 року, о 18:00 Ресурсний центр ГУРТ запрошує лідерів та менеджерів організацій громадянського суспільства на безплатний антикризовий вебінар «Громадянська участь у час ...

Вакансія тренера для проведення вебінарів: “Трансф ...
Всеукраїнська Громадська Організація «Поруч» у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини (ChildFund Deutsсhland) оголошує відбір тренера для проведення вебінарів: «Трансформація конфліктів» в рамках ...

Громадський центр правосуддя роз’яснює різницю між ...
У шостому останньому випуску правова радниця Центру, адвокатка Юлія Лісова розповідає про різницю між надзвичайною ситуацією та надзвичайним станом.

Данська Рада у справах біженців шукає собі в коман ...
Данська Рада у справах біженців (ДРБ) є міжнародною гуманітарною неурядовою організацією, яка просуває і підтримує довгострокові рішення проблем біженців і внутрішньо переміщених осіб у всьому світі.

Вебінар «Навички та методи виступів перед аудиторі ...
Міжнародний республіканський інститут (МРІ) не припиняє свою роботу в період епідемії коронавірусу і розпочинає серію онлайн навчань.

Запит на подання комерційної пропозиції на IT обла ...
Представництво Датської ради у справах біженців в Україні проводить збір комерційних пропозицій для придбання IT обладнання (персональні комп’ютери, принтери, цифрова камера, GPS навігатор, тощо).

Тендер на закупівлю послуг із розроблення структур ...
Громадська організація «Український центр європейської політики» (далі – ГО «УЦЄП») оголошує тендер на закупівлю послуг із розроблення структури і методології моніторингового звіту.

Громадський центр правосуддя запускає серію порад ...
Громадський центр правосуддя в м. Татарбунари за фінансової підтримки Європейського Союзу запускає серію порад, як емоційно протистояти епідемії COVID-19 «Пережити карантин».

Конкурс від Всеукраїнської Громадської Організації ...
Конкурс серед закладів загальної середньої освіти Луганської, Донецької областей та м. Івано-Франківськ на створення «Школи Миру». Дедлайн - 10 квітня 2020 року.

Подання зацікавлень в сфері правової підтримки ВПО ...
УФСІ має використати частину коштів проекту для оплати послуг з правової підтримка ВПО та органів місцевого самоврядування. Деталі наведено в Технічному завданні, яке є додатком до даного ...

XML error in File: http://prostir.ua/news/rss
XML error: Start tag expected, '